2007 Automotive smugkig, Del3!

Mange model år 2007 køretøjer har allerede ramt nye bil showrooms startende med flere nye SUV’er bygget af General Motors. Den kommende modelår er ved at forme sig som en sandsynligvis vil være fyldt med mange ændringer, som bilproducenter omforme deres linje ups og forberede den kommende invasion af billig import fra Kina. Valgmuligheder for forbrugerne har aldrig været bedre, og priserne er faktisk lavere for mange modeller, derfor konkurrence er godt og du er vinderen. Lad os tage et kig på fem køretøjer sikker på at fange meget opmærksomhed, som de er frigivet i løbet af dette år.

Ford Explorer Sport Trac baseret på Explorer krop, Sport Trac har et akselafstand, der er næsten 17 inches længere end Explorer og en seng lavet af komposit materiale. Med fire døre og en lastbil seng betyder SUV/pick up truck “hybrid” dobbelt told med masser af stil. Drevet af en 4.0 L V6, er de 4,6 L V8 fundet i ekspeditionen også tilgængelige. Du kan få Sport Trac i enten 2 af 4 hjulstræk.

Mazda CX-7 Mazda hopper i til crossover dille med dens attraktive udseende CX-7. Som fem dørs hatch/SUV “hybrid” fem passager CX-7 vil blive drevet af en Turboladet 2.3L I4 motor producerer en bemærkelsesværdig 244 h.p. til rådighed i front eller alle hjul drev, kombinerer CX-7 atletiske udseendet af en sportsvogn med udseendet af en curvy SUV. Ford og Lincoln får også versioner af køretøjet.

Suzuki SX-4 en af de mindre kendte japanske mærker, Suzuki forsøger at få et større stykke af kagen ved at indføre nye og reviderede udgaver af sine modeller til det nordamerikanske marked. SX-4, en kompakt crossover køretøjer, er Suzukis seneste forsøg på at nå deres mål. Fås som enten en forhjulstræk eller alle hjul drev køretøj, de fem dørs SX-4 er powered by en 2.0 L I4 og er helt og holdent sigter mod Subaru elskere. Det er udtalelsen fra denne forfatter, at Suzuki må arbejde på styling første før succes kan forventes; for det meste alt bilproducent producerer er ganske kedelig.

Chevrolet Suburban som en del af den generelle revision af sin mellemstore og store SUV’ER og lastbiler, muskuløs forstæder debuterer med mange ændringer på plads. Alle nye metalplader, deplacement på efterspørgslen engineering og en strømforsyning bageste lift gate, er nogle af de vigtigste ændringer med denne store SUV. Naturligt, over $2 eller $3 per gallon benzin forstæder præsenterer en tørstige offer for ejere. Men hvis det er en stor SUV, du har brug for, så de alle nye forstæder kan fylde regningen for dig.

Hyundai Entourage-deling en platform med Kia Sedona, Entourage er Hyundais første MPV. I modsætning til Sedona, vil kun den lange akselafstand version være tilgængelig. Drevet af en 3,8 L V6, er motoren parret til en fem-speed automatgear. En vigtig funktion med Entourage er den tredje sæderække hvilke folder flad i ordet.

Ja, 2007 modelår er allerede her for nogle modeller. Priser er meget konkurrencedygtige og den nyeste teknologi har medtaget med mange køretøjer. Shop og spar i dag på en model, der er sikker på at behage dig!
 

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.