Ud over det blotte øje

Det er svært at sige i vores liv hver af os blevet opmærksomme på denne ting kaldet “astronomi”. Men det er sikkert at sige, at på et tidspunkt i vores liv, hver og en af os har det øjeblik, når vi er pludselig bedøvet, når vi kommer ansigt til ansigt med omfanget af universet, som vi ser på nattehimlen. For mange af os, der er byboere, mærke vi ikke rigtig at himlen deroppe på et rutinemæssigt. Lysene i byen gør et godt stykke arbejde af tilsløre den fantastiske skærm, der er frem for alt vores hoveder hele tiden.

Så kan det være, at når en år ferie til en camping plads eller en tur til en relativ hus ud i det land, som vi befinder os uden for Hvornår spender nattens himmel pludselig beslutter at sætte på det spektakulære show. Hvis du har haft, at slags øjeblik når du var bogstaveligt ramt stakåndet af spender nattehimlen kan vise os, kan du sikkert huske det præcise øjeblik når du kunne sige meget andet men “wow” på hvad du så.

At “Wow” øjeblikket er hvad astrologien handler om. For nogle bliver at wow øjeblik en passion, der fører til en karriere at studere stjernerne. For en heldig rejser få, at wow øjeblik, fordi en alle tidskrævende besættelse, der fører til dem til stjernerne i rumfærgen eller på en af vores tidlige rummissioner. Men for de fleste af os astrologi kan blive et tidsfordriv eller en regelmæssig hobby. Men vi udfører wow øjeblikket med os resten af vores liv og begynder på udkig efter måder at se dybere og lære mere om den spektakulære univers, vi ser i millioner af stjerner over os hver aften.

For at komme i gang med at lære at observere stjerner meget bedre, er der nogle grundlæggende ting, vi måske nødt til at se dybere, end bare hvad vi kan se med det blotte øje og begynde at studere stjernerne samt nyde dem. Den første ting du behøver ikke udstyr på alle men litteratur. En god stjernekort vil vise dig de store stjernebilleder, placeringen af de centrale stjerner vi bruger til at navigere gennem himlen og de planeter, der skal vises større end stjerner. Og hvis du tilføjer denne kort nogle godt gjort indledende materialer i hobby af astronomi, du er godt på vej.

Den næste ting, vi naturligvis ønsker at få er en god kikkert. Du har måske set en hobbyist, der er godt langs i deres undersøgelse, opsætning af disse virkelig cool udseende teleskoper på en bakke et sted. Der ophidser den amatør astronom i dig, fordi det skal være det logiske næste skridt i væksten af din hobby. Men hvordan man kan købe en god kikkert kan være ligefrem forvirrende og skræmmende.

Før du går til den store bekostning, kan det være en bedre næste trin fra den blotte øje til at investere i en god kikkert. Der er endda kikkert der er egnet til stjerne stirrede, vil gøre lige så godt et job på at give dig den ekstra vision du ønsker at se bare lidt bedre vidundere af universet. Et godt designet sæt kikkert giver dig også meget mere mobilitet og evne til at holde din “forbedret vision” ved hånden når den fantastiske udsigt lige præsenterer sig selv til dig.

Intet af dette udelukker du flytter videre med dine planer om at sammensætte en awesome teleskopet. Netop være sikker på du får kvalitetsrådgivning og uddannelse om, hvordan du konfigurerer dit teleskop til dine behov. Brug disse retningslinjer, vil du nyde timers nydelse stargazing på de fænomenale seværdigheder på nattehimlen, der er ud over det blotte øje.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.