De bedste cash back kreditkort

Du har fundet det bedste cashback-kreditkort til dig, hvis du leder efter det. Denne vejledning viser dig de bedste cash back kreditkort. Disse omfatter Discover it Cash back, Capital One QuicksilverOne Rewards kreditkort og Discover it SavorOne. Disse er alle gode muligheder for dem, der elsker at optjene point på deres daglige køb. Følgende kort tilbyder ikke kun cash back, men belønner dig også for køb af gas og restauranter, så du ikke går glip af nogen tilbud.
Få cash back med Discover It

Oplev det Cash Back kreditkortkort giver dig mulighed for at tjene dobbelt cashback på daglige køb. Dette kreditkort er fantastisk til folk med god kredit. Du skal dog foretage dine månedlige saldobetalinger for at modtage frynsegoderne. Det kan være en bedre idé at få et andet kort, hvis du har dårlig kredit. Der er stadig muligheder tilgængelige for dem med mindre end perfekt kredit som Discover XL.

Discover it Cash Back-kreditkort opkræver ikke bøder for forsinket betaling for den første forsinkede betaling. Bøden vil blive tilføjet til beløbet for hver forsinket betaling. For at kvalificere dig skal du have god kredit. Du skal have en FICO-score på mindst 670 og en minimum VantageScore 700. Du kan derefter ansøge om et kreditkort og begynde at tjene penge tilbage.
Capital One QuicksilverOne Rewards kreditkort

Capital One QuicksilverOne kontantbelønningskreditkort tilbyder 1,5% cashback på alle køb. Det er et glimrende valg, især for dem med gennemsnitlig kredit. Du kan tjene penge tilbage på hvert køb med dette kreditkort og indløse det på mange måder. Indløs dine belønninger for kontanter, gavekort og kontoudtogskreditter. Du kan holde dit kort åbent for at optjene belønningerne.

For folk med god kredit er Capital One QuicksilverOne cash Rewards kreditkort en glimrende mulighed. Kortet har et årligt gebyr og er et af få belønningskort, der er tilgængelige for personer med gennemsnitlig kredit. Kontantbelønninger kan bruges til at opbygge kredit. Din kreditgrænse vil stige, hvis du har en track record for at foretage gode betalinger. Dine belønninger kan bruges til at købe opgraderinger til din kreditgrænse.
Capital One SavorOne Kontant Belønning Kreditkort

Capital One SavorOne kontantbelønningskreditkort er en god mulighed for folk, der elsker at spise ude og nyde underholdning. Når du har foretaget dit første køb, udløber belønningerne aldrig og kan bruges til ubegrænsede beløb. Automatiserede indløsninger er mulige. Indløs dine Reward Points til gavekort og merchandise via Amazon eller PayPal. Dette kreditkort kan tjene dig op til $ 200 tilbage. Kortet er fri for årlige gebyrer, og du kan bruge det til ethvert køb, du foretager, herunder dagligvarer og biografbilletter.

Der er nogle ulemper ved Capital One SavorOne Rewards kreditkort. Du kan bruge dine point over hele verden uden at pådrage dig et udenlandsk transaktionsgebyr. Der er et kontant forskudsgebyr på $ 10 på 3% på alle køb. Der er også et gebyr på $ 40, hvis du er bekymret for sene gebyrer. Selvom fordelene ved dette kort er fantastiske, er det måske ikke for alle. Lær mere om ulemperne og fordelene ved dette kreditkort.