Børn og forældre deler oplevelser på trampolinen

Børn og forældre får gode ting ud af at dele trampolinoplevelserne sammen, fordi det forener dem og giver begge et smil på læberne.

Der er mange ting, børn og forældre kan lave i fællesskab. Men der er få ting, som er så fulde af glæde og lykke, som når børn og forældre hopper sammen på en trampolin. Afhængigt af størrelsen på trampolinen er det ikke nødvendigvis alle, der kan hoppe på en trampolin samtidig. Det kan være, der kun er plads til to på trampolinen. Andre har en trampolin, hvor der er plads til 4 eller flere personer, og så kan der være en hel familie på den.

Hop og leg sammen

Der er et hav af ting, I kan lave, når I hopper sammen på trampolinen. Det kan være, at den ene eller begge forældre vil forsøge at få barnet til at hoppe endnu højere ved at give det nogle stød, der gør, at barnet flyver endnu højere. Trampolinen er skabt med det formål at være sjov og skabe god stemning, og det vil der være mellem børn og forældre, hvis I gør det godt sammen. Det er vigtigt, at I formår at tage kærlig hånd om hinanden, før, under/mens, og efter I er på trampolinen. Det kan være, at I synes, det er hyggeligt at spise lidt mad, efter I har hoppet på trampolinen. Måske foretrækker I, at I skal varme lidt op ved at gå en tur. Hvad end I finder på, er det vigtigt, at I går efter at skabe så god en oplevelse som muligt for alle involverede parter. Det styrker trampolinens styrke som effektivt samlepunkt for familien.

Fest med forældrene på trampolinen

Hvis vejret er godt, og hvis I har det rigtig godt, kan I sætte musik på, mens I hopper på trampolinen. Det skal selvfølgelig ikke være til gene for naboerne, men det vil være sjovt for børnene at hoppe på trampolin, mens de hører et nummer, som de holder af.

Der er ikke noget bedre, end at børn og forældre har en fest sammen. Børn skal føle, at de har det godt, når de er sammen med deres forældre, og det kan de bedst, hvis det hele er én stor fest. Så tøv ikke med at sætte en kanon god sang på, som jeres børn er vilde med – det vil kun gøre trampolinoplevelsen væsentligt sjovere for alle.