Test – kan du tage risikoen?

Her er mit forslag. Du vil vædde på alle dine liv tjener med mig. Jeg vil kaste mønten. Hvis du får hovedet, jeg vil give dig fem gange dine penge og hvis du får hale, du mister alle. Vil du vædde? Risikovillighed er ikke for alle. Kun få af os risikere store. Ellers de fleste af os risikere meget små mængder og tage nogle chancer. Hvad er din risiko tager evne? Lad os prøve det.

Aktiemarkederne arbejde på risikoen. Hvert eventyr sport har et element af risiko. Alle råvaremarkeder har en risiko. Risiko er en vigtig del af vores liv. Vi sove om natten uden at tænke over sandsynligheden for jordskælv forekommer i vores område. Hele verden lever med risikoen for nuklear bunke. Men det er risici, som enkeltpersoner kan gøre noget.

Vi som individer kan risikere vores penge og til tider vores liv. Lad os tale kun om penge nu. Hvis du er i erhvervslivet, du risikere dine penge, hvis venture er lidt risikabelt? Udregner du din risiko og sandsynlighed for at vinde og tabe i erhvervslivet? Vil du risikere alle din virksomhed på en enkelt køber? Hvad nu hvis nogle ting galt sker til at køber? Vi tager mange risici uden at tænke på dem. Kun når der sker noget, indser vi det omfang, som vi havde risikeret.

Behage komme efter risikoen involveret i enhver forretningsmæssig beslutning du tager. Beregn sandsynligheden for fiasko og succes. Overveje dem omhyggeligt og derefter skridt fremad. Sikker fremtid har en stor effekt på vores fred i sindet.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.